Скочи на садржај

Vaš on-line nutricionista

Online nutricionista

Online nutricionista je usluga nutricioniste preko interneta i primenjiva ukoliko Vam je Beograd daleko, a potreban Vam je dobar nutricionista. Ukoliko nije izvodljivo da dođete na konsultacije, pregled i dobijete individualnu dijetu, predlažem vam uslugu online nutricionista.

volnIsto kao i pri ličnom kontaktu, gde nutricionista i pacijent otvoreno razgovaraju o svim stvarima vezanim za stanje pacijenta, navike u ishrani i ostalim faktorima od značaja, u slučaju online nutricioniste, sve se dešava putem emaila/telefona i kontakt formulara. Naravno, kod usluge online nutricionista izostaje fizički pregled pacijenta, kao i merenje svih fizičkih parametara na analizatoru.

Sve te podatke, kao i rezultate analize krvi pacijent šalje putem emaila ili kontakt formulara (online nutricionistički karton-anketa pacijenta). Cilj ankete je da ocenim vaše  navike u ishrani, kao i to koje namirnice bi bile adekvatne za dijetu koja vama treba.

Cenu za uslugu online nutricionista možete videti ovde. Molim sve zainteresovane za izradu dijete (iz Srbije) da me prethodno kontaktiraju mejlom i/ili telefonom na 063 / 769-47-49.

U oba slučaja, uživo ili online uslugom, dobićete dijetu u potpunosti prilagođenu vašim parametrima. To je vaša lična dijeta.

Dijetu nećete dobiti “iz fijoke”, kao što je to slučaj u nekim Domovima zdravlja, ja za svakog svog pacijenta sastavljam jedinstvenu dijetu prilagođenu isključivo njemu. Za sastavljanje dijete mi je obično potrebno između 40 i 70 minuta za zdrave osobe, dok je za obolele potrebno i više. Dijeta se piše prema Vašim rezultatima, karakteristikama i navikama.

Online nutricionista: pet koraka do dijete

1. Uradite sledeća merenja u D.Z. ili na drugom mestu gde postoje odgovarajući instrumente za merenje:

  • Telesna visina (cm, ovo možete i kod kuće):
  • Telesna masa (kg, i ovo možete i kod kuće):
  • Procenat masti u telu (%): (poželjno)
  • Procenat vode u telu (%): (poželjno)
  • Vrednosti krvnog pritiska (mmHg, sis/dia, poželjno)

2. Potrebno je da u ovlašćenoj laboratoriji (privatno ili u D.Z.) izvršite biohemijsku analizu krvi, sa sledećim parametrima:

  • glukoza,
  • gvožđe,
  • holesterol,
  • trigliceridi,
  • kao i  kompletnu krvnu sliku.

U slučaju nekih bolesti, potrebno je uraditi i dodatne analize, ali o tome se možemo konsultovati mejlom ili telefonom.

3. Preuzmite i popunite sledeći list: Karton-anketa ili, ako vam je lakše, popunite on-line obrazac-anketu (u ovom slučaju preskačete sledeći korak)

4. Popunjeni list Karton-anketa sačuvajte i uz propratno pismo mi ga pošaljite na e-mejl: jasnanutricionista@gmail.com

5. Uz ove Vaše podatke iz anketnog lista/kartona sastaviću Vam individualnu, ličnu dijetu. Da bi dobili Vašu dijetu, na kraju odlučite se za način preuzimanja i plaćanja, a predlažem sledeće:

  • slanje dijete mejlom – uz prethodno plaćanje iz Srbije na moj dinarski tekući račun ili preko postNET-a,
  • slanje dijete mejlom – uz prethodno plaćanje iz inostranstva preko Western Uniona ili Moneygrama.

Molim da me obavezno kontaktirate za način preuzimanja i plaćanja.

Kontakt

Ako Vam nešto nije jasno, možete me kontaktirati telefonom, mejlom ili on-line kontakt formularom, na stranici KONTAKT.

98 мишљења на „Vaš on-line nutricionista“

  1. Draga Jasna da li radite sa decom skolskog uzrasta?Gde radite u Beogradu?Pozdrav

  2. Draga Jasna, mogu li da dobijem broj telefona, jer bih volela da dodjem na pregled?

  3. Draga Jasna,ja sam Nikolina,student sam defektologije,treca godina u Beogradu,i imam dva problema pa me zanima vase misljenje…Imam problema sa zelucom i sa bubuljicama,pa me zanima da li hrana ima uticaje na to….? Srdacan pozdrav

  4. Draga Jasna,
    ja sam Tamara i danas sam pronašla ovaj sajt. Volela bih da mi odgovoriš na pitanje: Da li je bitno to da hrana iz iste porodice, kao što su kropmir i pirinač, ne treba da se jedu zajedno, jer sadrže puno ugljenih hidrata, a oni su u stvari šećeri? Da li je to bitno ili ne?
    Hvala unapred!

  5. Kad jedeš pirinač ti nemoj da nedeš krompir, a kad jedeš krompir nemoj da jedeš pirinač. Trudi se da ti ishrana bude raznovrsna. Pozdravljam te!

  6. Draga Jasna
    pre nekoliko meseci smo se cule mejlom pa me zanima dal ste poceli da radite u Beogradu,jer ste povredili nogu pa ste bili na bolovanju.Htela bih da pregledate moju cerku koja ima 7 godina.Sve potrebne rezultate smo uradili.
    Pozdrav
    Dajana

  7. Poštovana Jasna,javljam Vam se jer moja sestra koja ima 15 godina ima velikih problema sa težinom,a i ja takođe,ali ne koliko ona.S obzirom da sam sve upute pročitala nije mi samo jasno kako uraditi procenat vode i masti u tijelu?Da li se to radi u laboratoriji i kako?Molim Vas obijasnite mi,jer paniram zajedno sa njom uraditi potrebne analize,a onda se dalje sa Vama konsultovati oko sastavljanja dijete i plaćanja,jer ne živim u Srbiji.Lijep pozdrav!

  8. Poštovanje,

    na sajtu se nalaze gomila saveta o tome kako da se hranimo, koliko obroka treba da imamo itd. Ukoliko ste zainteresovani za izradu jelovnika možete me kontaktirati.

    Srdačan pozdrav!!!

  9. od malena sam imala visak kilograma,htela bih da promenim svoje navike u ishrani,imam 30 god,172cm sam visoka a 90 kg teska,na sta treba da obratim paznju,hvala unapred

  10. Stefan Kraljevo

    Zelim da se ugojim…imam strasno brz metabolizam..rucam dobro i u roku od 2-3 sata sam gladan kao vuk…Imam 72 kg i visok 1,83 cm….gore sam solidan,ali u nogama sam tanak dosta…a od skoro sam poceo da pijem surutku…ne u prahu,vec tecnu!!! ako imate neki predlog ili savet..kontaktirajte me na mejl…Pozzz

  11. Postovana Jasmina,
    interesuje me da li imate ordinaciju i u Novom Sadu? Zainteresovana sam za izradu individualnog jelovnika pa me interesuje da li mogu doci na pregled licno, ili da to uradimo on line?
    Unapred zahvalna

  12. Poštovana Jasmina,

    Čitala sam Vaš članak u novinama Politika, ” Kvalitetan zalogaj-dobro zdravlje” i obradovala sam se jer ste veoma detaljno i lepo objasnili u kojoj se hrani šta nalazi i to je veoma korisno.
    Interesuje me da li biste mogli da mi preporučite neki jelovnik, ili bar nekoliko saveta, za moju mamu koja je imala zloćudni tumor na šitnoj žlezdi, pa su joj pre mesec dana odstranili celu štitnu žlezdu i sada prima hormonsku terapiju. Ne znam da li treba da menja način ishrane, obzirom na njeno stanje… Ja sam negde pročitala da ona ne bi trebala da konzumira hranu koja sadrži belančevine, odnosno proteine životinjskog porekla. Ne znam koliko je to tačno. Zanima me da li znate nešto o tome i da li možete da mi preporučite neku vrstu jelovnika koja bi joj odgovarala.

    Unapred veliko hvala!!!

    Srdačan pozdrav

  13. Drago mi je da Vam se sviđaju moji tekstovi koji izlaze dnevnim novinama Politika (Spektar). Odgovor na Vaše pitanje stiže na Vašu mejl adresu.

    Srdačan pozdrav!

  14. Draga Jasna,
    Zelim da znam da li je dobro kombinovati vezbe za mrsavljenje i ABS dijetu? Ta dijeta kaze da treba da imamo 6 obroka dnevno, da cesto pijemo vodu i da ne brojimo kalorije i da konzumiramo sledece namirnice:
    – bademi i drugi oraščići
    – pasulj
    – zeleno povrće
    – nemasni mlečni proizvodi
    – zobene pahuljice
    – jaja
    – nemasno meso
    – maslinovo ulje
    – žitarice od celog zrna.

    Naravno, ova dijeta ukljucuje trening snage tri puta nedeljno, trbušne vežbe dva do tri dana u nedelji, i izbornu aerobik vežbu dva do tri puta nedeljno . Zanima me da li je sve to ispravno, i, pre svega, zdravo? Zelela bih i da znam sta je to trening snage. Veliko hvala unapred! :)

  15. Svaka dijeta koja predviđa plan vežbanja uz promenu navika u ishrani je jedan korak napred ka zdravijem životu. Mišići su ti koji troše energiju, što ima smisla za kreiranje ove dijete. Međutim, ova dijeta se ne može nazvati pravim rešenjem jer ne uzima nijednu povratnu informaciju o osobi koja poželi da drži ovu dijetu. Nije isto da ovu dijetu drži jedna osoba koja ima 5 kg viška i druga koja ima 25kg viška.
    Suština mršavljenja je da sagorite više kalorija nego što ih unesete. Kao što ne možete unositi premalo hrane, jer vam to može ostaviti teške posledice na metabolizam, tako ne možete ni previše vežbati jer telu je odmor neophodan. Ako se odlučite za ABS dijetu, tada ćete besomučno vežbati, ali ćete moći jesti koliko želite. Nisam sigurna da svako može da vežba intenzivno, jer što ste teži, sve vam je veće opterećenje čak i obično kretanje.
    Gojaznim osobama sa više od 100kg problem je i da potrče. Svaka aerobna aktivnost diže srčani puls, pa treba biti posebno oprezan da se ne pretera u intezitetu.
    Aktivnosti niskog inteziteta poput šetanja, plivanja, džoginga ne dovode do visokog srčanog pulsa, pa su najprimenjivije za skidanje masnih naslaga. Kada radite vežbe snage- puls vam bude znatno viši, vi u stvari sagorevate manji procenat masti a veći procenat glikogena, koji je oblik ugljenih hidrata kratkotrajno uskadišten u jetri i mišićima.
    Trening snage je vid vežbanja u teretani gde se koriste tegovi i sprave ili samo naše telo: zgibovi, propadanje, sklekovi itd. Njime se razvija snaga. Pozdrav!

  16. Interesuje me da li imate ordinaciju u Novom Sadu? Zainteresovana sam za izradu individualnog jelovnika pa me interesuje da li mogu doci na pregled licno?

  17. Postovana Jasna,
    da li radite u Staroj Pazovi ili moram da dodjem u Beograd? Zahvalna Dragana

  18. Poštovana,
    Molim vas za info,možda glupo pitanje al nitko nema odgovor od ljudi koje sam pitao.Naime,na dijeti sam brojanja kalorija i zanima me npr ako 100 g liganja ima 80 kcal a 100g prženih liganja ima 175 kcal jel to znači da ove svježe ako se poprže iznose 175 kcal ili njih popržene treba vagati p aonda 100g takvih ima 175 kcal.Nadam se da vas nizam zbunio jer lignje jako puno izgube na težini kad se pripremaju ,iziđe sva voda iz njih a 500 g zaleđenih liganja od npr Leda je puno,al kad se pripreme izgleda jako malo.Pitanje je vezano i za ostalu pripremljenu hranu u odnosu na sirovo vaganu pa vam mooooooolim za odgovor.
    Hvala puno i veliki pozdrav iz Hercegovine
    Marko

  19. Poštovani Marko,

    Ne mogu a da ne primetim, zar nije sve prženo zabranjeno u vašoj dijeti? Pržene namirnice su bogate mastima, a kako su one energetski najbogatije, to je prvo što ide na spisku za izbegavanje.

    Odgovor na vaše pitanje je jedostavan. Sirove lignje imaju kao što znamo puno tečnosti, vode, a ona se prženjem gubi. Kalorijska vrednost po jedinici mase se povećava za udeo vode koja izađe prženjem liganja i za udeo ulja koje one upiju tokom prženja.
    Ako je po tabeli masa prženih liganja 175 kcal, to znači izvaganih 100 grama prženih lignji ima toliko kalorija. Za zamrznute ne važi računica, jer ako sveže imaju 80 kcal onda se led ne računa, već samo odmrznute lignje (i tada izađe voda iz njih kao što ste primetili).
    Znači, ako želite 100 grama prženih liganja, krenite sa dosta više odmrznutih sirovih (možda i 3 puta više) ili još više zaleđenih i izvagajte 100 g tek kad ih ispržite.

    Moj savet vam je da ne jedete prženo, već da promenite nači ishrane u kojem bi favorizovali dinstano, kuvano ili pečeno bez masnoće na teflonu, električnom roštilju ili kesi za pečenje.

    Pozdrav.

  20. Dragana, odgovor stiže na vaš mejl. Javite se da se dogovorimo o terminu.

    Srdačan pozdrav.

  21. Pozz za vas, da li žena koja doji bebu može da se upusti u nešto takvo kao što je promjena ishrane u cilju gubitka kilograma?? Ako da, na koji način?
    Unaprijed zahvalna

  22. Dok budete dojili bebu ne smete na stroge restriktivne dijete. Dovoljno da izbacite slatkiše, i da hleb i žitarice smanjite, da ih jedete samo za doručak, pola porcije manje za večeru, a izbacite iz ručka. Ručak neka vam bude meso ili riba sa puno povrća. Takođe je vrlo važno da se uobročite u smislu, da imate redovne obroke ( tri glavna i dve do tri užine). Užine – voće. I naravno treba da pijete dosta tečnosti zbog dojenja. Pred spavanje možete popiti čašu mleka ili jogurta.
    Srdačan pozdrav!

  23. Postovana Jasmina,
    mene zanima za koliko dana moze da bude gotova individualna djeta,posto ja putujem za 10 dana? Ana

  24. I draga JASNA,
    mene zanima koje namernice ne treba kombinovati,ne treba jesti zajedno?
    Veliki pozdrav…

  25. Draga Ana, dijeta može da bude gotova za dan, eventualno dva – kada sam baš u gužvi.

    Što se tiče drugog pitanja tiče: pravilnom kobinacijom:
    – namirnice bogate proteinima (sve vrste mesa, riba, cela jaja, sir, mleko i proizvodi) sa povrćem (svim vrstama povrća sem sa krompirom, mahinastim povrćem svežim i suvim, avokadom);
    – skrobne namirnice (krompir, žitarice i proizvodi, testenina, pekarski proizvodi) sa povrćem (sem sa krompirom, mahunastim povrćem svežim i suvim, avokadom);
    – skrobne namirnice (krompir, žitarice i proizvodi, testenina, pekarski proizvodi) sa voćem (izuzev brzo fermetirajućeg, a to ti je bobičavo, jagodasto, dinje, lubenice, breskve, šljive, trešnje i kruške).
    To ti je ovako ukratko, nadam se da će uskoro na mom sajtu i biti neki tekst posvećen baš ovoj temi.

    Srdačan pozdrav!

  26. Imam 17 godina,visoka sam 165cm i teska 43kg. Zelim da znam kako da se ugojim,jer sam sve moguce tablete i preparate koristila? Hvala unapred

  27. Draga Jovana,
    mnogo je teže ugojiti se nego smršati. Ako želiš mogu da ti sastavim jelovnik/dijetu da se ugojiš. Šta je sve potrebno pre dijete, pročitaj ovde na sajtu, pa mi se javi.
    Srdačan pozdrav!

  28. Poštovana Jasna,
    imam oca koji ima 60 godina ima delimično oštćene bubrege, visok krvni pritisak koji drzi na normali uz pomoć lekova i giht već nkoliko godina.Problem je u tome što su napadi postali sve učestaliji, a ne sme da koristi lekove protiv gihta zbog oštećnih bubrega. Znamo naravno da je hrana okidač za te napade i on se uglavnom pridrzava pravilne ishrane, Iinače nije pušač i ne konzumira alkohol, nema povišen holesterol i trigliceride, visok je 175cm a težak 75kg.Od lekara smo dobili kratku listu namirnica koje sme da konzumira, ali neke namirnice se preporučujuju a kod drugog lekara se za tu istu bolest ne preporučuje, pa smo zbunjeni. Da li možda možete da nam pomognete vezano za njegovu ishranu-tačan spisak namirnica da ne bi više gubio kilažu ili nekakav jelovnik?

    Srdačan pozdrav!

  29. Postovanje,

    Interesuje me dijeta kojom cu nabaciti 6-8 kg ciste misicne mase , da li to izradjujete pre nego zakazem pregled?

    S postovanjem,
    Nino

  30. U kom vremenskom intervalu si ti to mislio da nabaciš? Ishranom to treba jako dugo vremena, plus trening, znači više od godinu dana. Brže jedino možeš preparatima, naravno i to treba voditi računa kako se pije.

    Srdačan pozdrav!

  31. Dragan Stankovic

    Poštovana gospodjo,
    u vezi Vašeg članka u Politici od 5.1.2012 želim da Vam upitim sledeći komentar. LJUTO ne predstavqa ukus već spada u vrstu bola, što potvrdjuju medicinski udžbenici.

    Peti osnovni ukus je UMAMI. Ukus umami je sadržan u natrijum glutaminatu (dodaci jelima), zatim u mesu, starijim sirevima, soja sosu i mnogim povrćima. O svemu tome piše u hiljadama starnica Interneta. Može se tražiti ili “umami” ili “basic taste” i sl. Želim Vam uspeha u radu i upućujem Vam sezonske pozdrave. D.Stanković.

  32. Poštovani gospodine Stanković,
    Sve je, kao što vidimo, podležno promenama, tako i ovo. Zaista, baš kako ste rekli, ljuto više ne figuriše kao jedno od 5 vrsta ukusa, što potvrđuje i čuvena Wikipedia. Izmena je učinjena nedavno, pre nekoliko meseci, krajem oktobra 2011. Ovo ne znači da sada ne postoji osećaj “ljuto” već, baš kao što kažete, on se sada drugačije klasifikuje.
    Članak u Politici se odnosio na ukus “slatko” a ljuto je tu samo uzgred pomenuto.
    Malo više ću se pozabaviti novim ukusom “umami” u narednom periodu.
    Hvala na sugestiji i hvala što pratite moje tekstove.

  33. Zavisi. Ako imate ubrzan metabolizam ide brže, ako imate usporen ide malo sporije. Mesečno uz dijetu i fizičku aktivnost mesečno ide od 5-8 kg. Pozdrav :)

  34. Postovana,
    imam oko 13 kg viska…Rado bih se prepustila nekoj vasoj dijeti pa me interesuje za koji vremeski period bih postigla zeljeni rezultat…
    unapred hvala na odgovoru

  35. Postovanje…

    Imam problem sa manjkom kilograma… Imam 24 godina, visok 178, i oko 60 kg… Pokusavao sam na vise nacina da se ugojim, ali ne ide, nikako ne mogu na silu da jedem, ili nesto slicno! Ima li resenja za mene?:)

    Pozdrav

  36. Imala sam slučajeva poput tvoga, verujem da možeš da se ugojiš, ako si zainteresovan, pozove me telefonom. Pozdrav :)

  37. So se koristi u količini od 2-5 g zavisno od zdravstvenog stanja pacijenta. Pozdrav.

  38. postovana, da li za vreme dijete moze sa se koristi so?
    Tj kako se jede pilece belo meso??? Neslano?

  39. Postovana Jasna,

    u postu sam naglasila da se lecimo, i kod nutricionoste i psihijatra, ali poblem je u tome sto nismo dobili jelovnik, mene kao majku buni koja je kolicina hrane potrebna da bi se neko ugojio. Zato me zanima da li je moguce dobiti adekvatan jelovnik od Vas putem zakazivanja pregleda?

    Srdacan pozdrav,
    zabrinuta mama Tanja

  40. Tanja, poslala sam Vam mejl, nadam se da je sada jasnije.

    Nikola, teže je ugojiti se nego smršati. To zavisi od mnogih faktora, zdravstvenog stanja, pridržavanja režima ishrane i aktivnosti. Direktan odgovor bi bio: moguće je, ali sve je individualno.

    Srdačan pozdrav oboma.

  41. Zainteresovan jesam, i imam nameru da zakazem pregled, tamo negde posle doceka…
    Samo me interesuje, onako otprilike, da li je moguce za npr. 2 meseca nabaciti nekih 6-7 kilograma? Naravno da ni vi ne mozete to znati unapred, ali onako, sigurno imate iskustva u takvim slucajevima…

    Hvala, pa se cujemo…

  42. Pozdrav,
    zanima me kakav je efekat kada se recimo drzi dijeta nedelju dana, potom se jedan dan pauzira i jede sve ono sto nam se jelo za tih 7 dana :) a zatim nastavi sa dijetom..?

  43. Dragana :)
    ne preporučujem ti da istražuješ “efekat” koji si pomenula, jer nije cilj dijete da je držiš pa kad se ona završi navališ na sve one đakonije koje su i izazvale stanje da potražiš nutricionistu.
    Cilj dijete je da se osoba nauči pravilnoj ishrani i da uvede fizičku aktivnost, a ova kombinacija je recept za zdrav život.
    Ako neko ko drži dijetu poželi da se počasti s vremena na vreme nekom poslasticom, to je sasvim u redu, ali to ne može da bude pravilo, već izuzetak u retkim prilikama. Pozdrav :)

  44. Dejan Jankovic

    Postovana,
    zovem se Dejan Jankovic, imam 36 godina, visok sam 180cm, tezak 130kg. Sportom sam se aktivno bavio 10 godina nakon cega sam za recimo 5 do 7 godina nabacio 50-60 kg. Zbog prirode posla sam cesto na putu i hranim se u restoranima-hotelima, izuzetno neredovno. Drzao sam masu nekih dijeta koje su dale samo kratkotrajne rezultate (za kratko vreme skinem po 10-15 kg , a za jos krace vreme ih vratim). Takodje dugogodisnji sam pusac (strastveni), volim izlaske sto samo po sebi podrazumeva i konzumaciju alkohola.
    Imam veliku zelju da trajno i zdravo smrsam pa bi mi iz tog razloga trebao Vas strucni savet o rezimu ishrane i drugim bitnim ciniocima.
    Unapred zahvalan,
    Dejan Jankovic

  45. Draga Jasna,

    kakva je oznaka za procenta masti i vode? Ja to u nalazu krvi nikada nisam vidjela :) Izvinjavam se ako gnjavim, ali ne znam šta da tražim od dr. :)

  46. Procenat masti, vode i mišića određuje se pomoću specijalne vage za merenje težine. Ja sa takvom radim. Ako odlučite da dođete kod mene na pregled onda ćemo i to videti. Međutim, ako se odlučite za on line uslugu, a pri tom nemate takvu vagu, nije smak sveta, najbitnije je da mi pošaljete Vašu visinu i težinu. Pozdravljam Vas!

  47. Draga Jasna :) Ja imam 14 god.Drzala sam dijeto,tj.gladovala sam.I za 2-4 meseca skinula sam 35 kg,od 85-sad imam 48 kg :) Grickalice i gazirana pica ne uzimam.Svaki dan jedem u isto vreme ali veoma malo,imam 3 obroka dnevno i nejedem posle 18h.Imam redovnu stolicu 2-3 puta dnevno,pijem puno vode,a hleb jedem najvise 2 puta i to veoma malo.Bila sam izgubila menstruaciju,ali sam ovaj mesec imala..Moj strah je da se ne ugojim i dalje strahujem,necu da jedem izmedju obroka nista pa cak ni voce.Ne znam sta da radim,kako bi odrzavala ovu kilazu :/
    Ovim rezimom ishrane i dalje mrsavim .Radila sam sve analize krvi i tokom dijete krvna slika mi se dosta popravila :D Ja sam visoka 1.66 a imam 48kg zelim da tako i ostane,ne zilim ni 1kg vise a ni manje ;) Jedno vreme sa vezbala svaki dan,ali sam skoro prestala,jer sam se bila prehladila.Inace sam jako aktivna,Svaki vikend spremam kucu,cula sam da je to najbolja vezba.Da li vi mozete da mi date savet kako da ovaj problem resim?? :)
    Ako mozete sto pre mi odgovorite,unapred hvala :)
    Veliki pozdrav za vas :)) I jos nesto ;) Od kako sam smrsala proslo je godinu i nekoliko meseci :)

  48. Puno si izgubila kilograma za kratko vreme. Nije to baš zdravo. Ako želiš javi se, pa da ti napravim plan ishrane. Pozdravljam te!

  49. Da li mozete da mi na e-mail ,posaljete rezim ishrane :) Ili mi ukratko objasnite kako da se hranim <3

  50. Imam 63kg a visoka sam 175cm. treniram 3x sedmicno vec 3 mjeseca.meni bi trebao neki plan ishrane da sacuvam ovu tezinu.ostavila sam cigare pa me strah da se ne ugojim :)

  51. Može Nedo. Ne znam odakle mi pišete, da li ćete raditi on line uslugu ili želite da dođete kod mene. Pozovite me telefonom. Srdačan pozdrav.

  52. Iz Crne Gore sam.Imam bebu od god.dana pa nisam u mogucnosti doci do Vas.U toku sedmice moram uraditi potrebne nalaze pa Vam se javljam.Unaprijed hvala!

  53. U redu, javite mi se kad uradite lab. analize pa ćemo odraditi jelovnik. Pozdravljam Vas :)

  54. Imam problem sa manjkom kilograma, zeleo bi da se ugojim malo ali nikako mi ne polazi za rukom, uzimao sam nekoliko razlicitih dijetetskih suplemenata ali bezuspesno….visok sam 183-4 i imam 66 kg…..

  55. Postovana Jasna, zanima me da li nekad dolazite u Suboticu, mene bi zanimao jedan dijetalni program jer mi zdravlje prilicno naruseno, pa sam odlucila da nesto sama pokusam, i to putem ishrane.
    Hvala unapred

  56. Postovana,

    visoka sam 170 cm, imam 50 kg i zelela bih da se ugojim 7-8 kg. Zanima me koje namirnice su najdelotvornije, koliko bi mi otprilike trebalo vremena da to realizujem i da li je fizicka aktivnost delotvorna kod gojenja?

    Hvala unapred

  57. Gabrijela, ne dolazim u Suboticu, ali ako želiš možemo odraditi on line dijetu. Pozdrav.

  58. Teže je ugojiti se, nego smršati. Postoji dijeta za gojenje. Preporučuje se bavljenje lakšim sportovima. Pozdrav.

  59. Poštovana Jasna

    Reci mi na koji nacin bi mogli odraditi on line dijetu i koliko košta ta usluga?
    Svakako bi volela da pre toga popricamo na neki nacin, jer na osnovu tih mojih zelja i “podataka” o mom zdravlju bi svakako trebala biti napravljena i dijeta
    Cekam nestrpljivo odgovor i unapred se zahvaljujem

  60. Izvinjavam se, sad sam malo bolje pogledala ovu stranicu i vidim da je napisano da moram dati podatke o procentu masti i vode u organizmu, pa me zanima kako se to meri i gde?
    Takodje me zanima jos koliko mora biti stari rezultat krvi, trigliceridi i holesterol, jer sam te pretrage pravila 20.06.2012. god pa me zanima da li se taj rezultat smatra zatarelim, a iskreno novi da pravim u privatnoj labaratoriji, skupo mi je trenutno. U svakom slucaju cekam odgovor

    Hvala

  61. On line usluga radi se tako što se popuni on line karton i pošalje. Cenovnik usluga imaš na sajtu, evo link: https://nadijeti.com/o-meni/cenovnik-usluga/. Možeš da napišeš propratno pismo ili da me nazoveš telefonom, kako želiš. Procenat masti, mišića i vode, ne moraš da mi šalješ ako nemaš gde da izmerš, najvažnije je da mi pošalješ telesnu težini, i telesanu težinu. Krvna slika ne sme biti starija od 6 meseci. Pozdrav.

  62. Dobar dan,zanima me da li radite i u Beogradu?Meni konkretno ne treba neka ozbiljna dijeta,vec me zanima izrada zdrave ishrane.Zanima me da li radite i takve programe?Pozdrav

  63. Radim i izradjujem jelovnike i za zdravu ishranu, samo i kod toga mi je potrebna Vaša krvna slika, koja nije starija od 6 meseci. Pozdrav.

  64. Branislava Vujanic

    Postovana Jasna, da li ordinirate u Novom Sadu i gde? Interesovala bi mi individualna dijeta za muza i mene, kao i zdrav nacin ishrane za devojcicu od 6 godina?

  65. imam 23 godina,visoka 170 i imam 47 kg…jedem normalno,redovno i raznovrsno.pocela sam da pijem fresubin pa me zanima da li mogu jos nesto kombinovati s tim da bi se udebljala…hvala

  66. Poštovana Brankice,
    po mojim saznanjima je trajno. Međutim, ja lično dijete ne sastavljam po tom sistemu, već po sistemu medicinske dijetetike.
    Srdačan pozdrav.

Затворено за коментаре.