Nutricionista u Beogradu: Gde na pregled?

Nutricionista u Beogradu: Ako vam je potrebna (redukciona) dijeta za mršavljenje, (medicinska) dijeta za bolesne ili savetovanje u oblasti ishrane – nutricionista je tu za Vas. Pregled pacijenata nutricionista u Beogradu obavlja u blizini Autokomande i autoputa (Novi Sad – Beograd – Niš) uz obavezno zakazivanje termina telefonom bar jedan dan ranije.

063 769 4749

Pre dolaska na pregled kod nutricioniste u Beograd obavezno uradite krvnu sliku, odnosno ako je već imate, nikako ne sme biti starija od 6 meseci. Molim da pročitate uputstvo šta je sve potrebno da uradite pre nego što dođete kod nutricioniste.

Svrha analize krvi je da se proceni zdravstveno stanje i eventualno eliminišu neke namirnice iz ishrane. Bez krvne slike nije moguće izraditi detaljan plan ishrane koji je namenjen samo vama, a ja opšte dijete ne pišem i ne preporučujem. Analizu uradite ujutru pre doručka.

Kliknite za detaljeNutricionista u Beogradu

Nutricionista u Beogradu vrši preglede u neposrednoj blizini Autokomande, u ulici Ranka Tajsića 3. Tačnu lokaciju možete videti na sledećoj Google mapi grada Beograda, odnosno klikom na sliku:

U blizini se nalaze stajališta gradskog prevoza:

  • tramvaji 9, 10, 14 – izađete na početku ulice Vojvode Stepe.
  • autobusi 47, 48 – odmah posle pumpe NIS petrola na Autokomandi,
  • autobusi 18, 39, 33 – izađete na Autokomandi, odnosno u ul. Vojvode Stepe.
  • autobusi 42, 59, 78 – odmah po ulasku u ul. LJutice Bogdana.
  • autobus 25 – kod univerziteta Singidunum
  • sezonska autobuska linija ADA 3 (kao linija 18.)

Pregled koji obavljam je radi procene Vašeg stanja uhranjenosti i obično traje od 20 do 40 minuta i sastoji od ankete-razgovora i merenja svih vaših fizičkih parametara od značaja za sastavljanje dijeta (za mršavljenje ili medicinskih dijeta). U toku razgovora upisujem u karton pacijenta informacije o ishrani koju sada praktikujete, o bolestima i stanjima koje kao i to koje namirnice bi bile adekvatne za dijetu koja Vama treba. Pregled nutricioniste se plaća unapred, kao i izrada dijete koja iz njega sledi, prema cenovniku.

Molim Vas da ukoliko ste sprečeni da dođete na pregled ili kontrolu, da me o tome blagovremeno obavestite, kako bi se dogovorili o eventualnom drugom terminu. Neodgovorne osobe koje se ne pojave u zakazano vreme, niti se jave telefonom, neće dobiti drugu priliku.

Dijetu ćete dobiti na Vaš e-mail, lično ili poštom – čim je sastavim prema informacijama dobijenim od Vas. Ako se radi o medicinskoj dijeti koja se sastavlja za neku bolest ili stanje, potrebno je duže vremena da bi se sastavila od redukcione dijete, jer je više faktora potrebno uzeti u obzir.

Obično se posle mesec dana pravi presek koliko je dijeta uspešna, a na kontroli koju Vam tada zakažem vršim odgovarajuće korekcije.

Jasna Vujičić
viši dijetetičar – nutricionista Beograd

Nutricionističko savetovalište “Nutrisa”