Cenovnik usluga

Cenovnik dijeta

(ažurirano: 15.07.2018.)

Usluge dijetetičara-nutricioniste:

Specijalistički pregled i izrada personalizovane dijete

Program ili plan ishrane uključuje pregled nutricioniste sa merenjem parametara na BMI analizatoru, merenjem krvnog pritiska, konsultacijama i izradom individualne dijete.

Cena programa ishrane zavisi od vrste dijete (za mršavljenje, gojenje, medicinska dijeta, dijeta za porodilje, vegane, itd) i komplikovanosti izrade dijete, ali i posebnih zahteva pacijenta u pogledu izbora namirnica, eventualnih oboljenja i drugih specifičnih zahteva pacijenta. Cena zavisi i od toga da li se radi o nedeljnom, dvonedeljnom ili mesečnom jelovniku.

Tačnu cenu možete dobiti na upit mejlom ili telefonom.

Standardna dijeta odnosno jelovnik se sastavlja prema svakoj osobi individualno, na nedeljnom nivou. Standardna dijeta ima 4-5 obroka dnevno (3 glavna i 1-2 užine), a svaki dan je jedinstven (npr. svakog ponedeljka je isti jelovnik) i dijeta se drži do sledećeg kontrolnog pregleda koji je na mesečnom ili polumesečnom nivou, prema savetu nutricioniste.

Ukoliko želite dvonedeljni ili čak mesečni jelovnik, mogu vam ga izraditi po vašem zahtevu, ali ova opcija je samo za zdrave osobe (dakle pacijenata kod kojih nije velika restrikcija u namirnicama) i utiče na ukupnu cenu programa. 

Redovni kontrolni pregledi i korekcije

Redovni kontrolni pregled je pregled na mesečnom ili polumesečnom nivou, prema savetu nutricioniste. Smisao kontrolnog pregleda je podrška i savetovanje pacijenta u toku trajanja dijete i u skladu je sa ciljevima koje želite da postignete. Za pregled kod koga je prošlo više od 6 meseci od dana prvog pregleda, potrebno je ponovo uraditi biohemijsku krvnu sliku.  U slučaju da niste imali redovne kontrolne preglede, cenovnik je isti kao za prvi pregled.

Kontrolni pregled sa merenjem parametara na BMI analizatoru i savetovanjem (za korisnike koji redovno dolaze na kontrolu, bez daljih korekcija dijete):

BESPLATNO (0 RSD)

Korekcija postojeće dijete (izmena jelovnika) kod zdravih i bolesnih osoba nakon obavljenog kontrolnog pregleda (za one koji žele da nastave program) – tačnu cenu korekcije možete dobiti na upit.

On-line usluge dijetetičara-nutricioniste:

Izrada online personalizovane dijete prema vašim parametrima, koje ste uradili u laboratoriji po vašem izboru ili domu zdravlja – cenu možete dobiti na upit, a ista je kao kod specijalističkog pregleda uživo sa izradom individualne dijete.

Korekcija postojeće dijete (izmena jelovnika) za one koji žele da nastave program – cena je ista kao kod kontrolnog pregleda uživo, a možete je dobiti na upit.

Personalizovana (lična) dijeta se izrađuje kao nedeljni jelovnik, koji se drži cirkularno prema savetu nutricioniste obično mesec dana. Po želji mogu vam ponuditi i dvonedeljni ili čak mesečni jelovnik koji se izrađuje samo za zdrave osobe.

Izradu dijete odnosno korekciju dijete možete platiti preko MoneyGram-a ili Western Union-a, a detalje ćete dobiti na vaš zahtev mejlom.

 

S poštovanjem,

Jasna Vujičić,
viši dijetetičar-nutricionista