Скочи на садржај

O meni

Jasna Vujičić, nutricionista

Radna biografija

Ja sam Јasna Vujičić (rođ. Anđelković), viši dijetetičar-nutricionista.

Diplomirala sam na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Zemunu 2008. godine, na odseku Viši dijetetičar – nutricionista, na temu: Namirnice i pripremanje hrane kod Diabetes mellitusa-a.

Položila sam državni ispit 2009. godine, kada i počinjem da radim i sarađujem sa raznim privatnim zdravstvenim ustanovama. Između ostalih to su bili Dom zdravlja Dr. Cvjetković (sada član Medigroup) iz Novog Sada i poliklinika Antamedica iz Beograda. Takođe, sarađivala sam i sa savetovalištem za ishranu kompanije Božen Cosmetics, itd.

Stručni rad:

Radim kao nutricionista od maja 2009. godine, nakon položenog državnog ispita.

Izrađujem dijete kod bolesti izazvanih nepravilnom ishranom: pothranjenosti i mršavosti, gojaznosti, anemije, triglicerida, holesterola, dijabetesa (šećerne bolesti), povišenog krvnog pritiska i mnogih drugih. Savetujem o pravilnoj ishrani i pripremanju hrane.

Pored saradnje sa pomenutim zdravstvanim ustanovama sarađivala sam i sa “Metalac” posuđem iz Gornjeg Milanovca u oblasti dijetalne pripreme hrane. Autor sam brošure “Da porasteš zdravo” u saradnji sa Metalcem.

U medijima:

Pišem u dnevnim novinama Politika (svakog četvrtka) od 2010. godine. Stručni sam saradnik časopisa Blic žena i dnevnih novina Blic.

Moji tekstovi su objavljivani u časopisima Original, Hrana kao lek, Dijeta i lepota i Kuhinja u izdanju Blic žene. Moji članci su objavljivani na raznim domaćim i regionalnim sajtovima.

Gostovala sam na mnogim radio i TV stanicama: RTS-u, Prva TV,  RTV Pink1, Pink 2, B92, RT Vojvodine, RTV studio B, Radio Beogradu, radiju Stara Pazova.

Od maja 2009. pišem blog Na Dijeti, koji je prerastao u sajt koji upravo čitate.

Kontakt:

Možete me kontaktirati na stranici – kontakt.