O meni

Jasna Vujičić, nutricionista. Foto: Zoran Lončarević, Blic Žena, 2019.

Radna biografija

Ja sam Јasna Vujičić (rođ. Anđelković), viši dijetetičar-nutricionista.

Diplomirala sam na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Zemunu 2008. godine, na odseku Viši dijetetičar – nutricionista, na temu: Namirnice i pripremanje hrane kod Diabetes mellitusa-a.

Položila sam državni ispit 2009. godine.

Stručni rad:

Radim kao nutricionista od maja 2009. godine.

Izrađujem dijete kod bolesti izazvanih nepravilnom ishranom: pothranjenosti i mršavosti, gojaznosti, anemije, triglicerida, holesterola, dijabetesa (šećerne bolesti), povišenog krvnog pritiska i mnogih drugih. Savetujem o pravilnoj ishrani i pripremanju hrane.

Sarađivala sam sa privatnim domom zdravlja “Dr. Cvjetković” iz Novog Sada 2010-2013. u svojstvu samostalnog saradnika u sastavljanju medicinskih i redukcionih dijeta.

Bila sam stručni savetnik za ishranu u savetovalištu za ishranu kompanije Božen Cosmetics 2011. godine i stručni saradnik u poliklinici Antamedica u Beogradu 2010. godine.

Sarađivala sa „Metalac posuđem“ iz Gornjeg Milanovca u oblasti dijetalne pripreme hrane. Autor sam brošure „Da porasteš zdravo“ u saradnji sa „Metalac posuđem“.

U septembru 2014. godine osnovala sam nutricionističko savetovalište „NutriSa“ , u kojem aktivno radim i danas.

Jasna Vujičić PR NUTRISA

Matični br. u APR-u: 63622176

PIB: 108678950

U medijima:

Pišem u dnevnim novinama “Politika” (Spektar) od 2010. godine, kao i u časopisu “Pazovačka revija” u oblasti ishrane zdravih i bolesnih ljudi. Stručni sam saradnik časopisa  “Blic žena” , dnevnih novina Blic (Zdrav život) i srpska kujna.

Sarađivala sam sa časopisima “Dijeta i lepota” i” Kuhinja” u izdanju “Blic žene”. Moji članci su objavljivani na raznim domaćim i regionalnim sajtovima.

Gostovala sam na mnogim radio i TV stanicama: RTS-u, Prva TV,  RTV Pink1, Pink 2, O2, RT Vojvodine, RTV studio B, Radio Beogradu, radiju Stara Pazova.

Od maja 2009. pišem blog „Na Dijeti“, koji je prerastao u sajt koji upravo čitate.

Posao:

Živim i radim u Beogradu, u nutricionističkom savetovalištu „NutriSa“ u blizini Autokomande.

Kontakt:

Možete me kontaktirati na stranici – kontakt.