O meni

jasna-nutricionista-2011

Jasna nutricionista

Radna biografija

Ja sam Јasna Vujičić (rođ. Anđelković), viši dijetetičar-nutricionista.

Diplomirala sam na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Zemunu 2008. godine, na odseku Viši dijetetičar – nutricionista, na temu: Namirnice i pripremanje hrane kod Diabetes mellitusa-a.

Stručni rad:

Samostalno radim kao nutricionista od maja 2009. godine. Imam položen državni ispit. Izrađujem dijete kod bolesti izazvanih nepravilnom ishranom: pothranjenosti i mršavosti, gojaznosti, anemije, triglicerida, holesterola, dijabetesa (šećerne bolesti), povišenog krvnog pritiska i mnogih drugih. Savetujem o pravilnoj ishrani i pripremanju hrane.

Sarađivala sam sa privatnim domom zdravlja “Dr. Cvjetković” iz Novog Sada 2010-2013. u svojstvu samostalnog saradnika u sastavljanju medicinskih i redukcionih dijeta. Bila sam stručni savetnik za ishranu u savetovalištu za ishranu kompanije Božen Cosmetics 2011. godine i stručni saradnik u poliklinici Antamedica u Beogradu 2010. godine. Pre toga sam radila u medicinskom savetovalištu pri socijalnom radu, za ishranu starijih lica u Staroj Pazovi. Sarađivala sa “Metalac posuđem” iz Gornjeg Milanovca u oblasti dijetalne pripreme hrane. Autor sam brošure “Da porasteš zdravo” u saradnji sa “Metalac posuđem”.

U septembru 2014. godine osnovala sam nutricionističko savetovalište “NutriSa” , u kojem aktivno radim i danas.

Jasna Vujičić PR NUTRISA

Matični br. u APR-u: 63622176

PIB: 108678950

U medijima:

Pišem u dnevnim novinama “Politika” (Spektar) od 2010. godine, kao i u lokalnim novinama “Pazovačka revija” u oblasti ishrane zdravih i bolesnih ljudi. Stručni sam saradnik časopisa  “Blic žena” , “Dijabetes i mi”, “Penzija”, “Hrana kao lek”.  Ranije sam sarađivala sa časopisima “Dijeta i lepota” i” Kuhinja” u izdanju “Blic žene”. Moji članci su objavljivani na raznim domaćim i regionalnim sajtovima.

Gostovala sam na radiju Stara Pazova, Radiju studio B i Radio Beogradu 1. program, RT Vojvodine, kao i na RTS-1, B92, Prva TV, jutranjem programu TV Pink. Od maja 2009. pišem blog “Na Dijeti”, koji je prerastao u sajt koji upravo čitate.

Hobi:

Pored stručnog rada kao nutricionista, volim i da pripremam hranu, a dobitnica sam nagrada na kuvarskim konkursima “Moje omiljeno jelo sa Vegetom”, (gde sam kuvala u istoimenoj emisiji), “Zanimljive nagrade za Plazma recepte” i “Kolač s mirisom sreće”.

Kontakt:

Možete me kontaktirati na stranici – kontakt.