Скочи на садржај

Satura čajevi: organsko, prirodno i zdravo

Volim da pijem čajeve. Rado ih prepisujem i u okviru dijeta. Koristim ih i kada želim da uživam u njihovom ukusu i kada me neki virus napadne, pa mi je potrebna dodatna zaštita. Ne volim da ih sladim, ipak, onda u potpunosti gubite onaj pravi prirodni ukus. U čajevima možete uživati na puno načina.

satura
Satura: čaj od kamilice, nane, matičnjaka i timijana

Kada tražim čaj za sebe, jedan od glavnih prioriteta je da bude čist, organski. Nedavno sam pronašla stvarno kvalitetan brend čajeva od kamilice, matičnjaka, nane i timijana uzgajane na severu Banata, poznatom području odakle se i najveći evropski proizvođači čajeva snadbevaju sirovinama.

Lekovito bilje se kod nas tek sporadično uzgaja u organskoj proizvodnji, a brend Satura organic je tu u samom vrhu.

Čajevi dolaze u eko ambalaži od natron papira sa praktičnim zatvaranjem. Samo zagrabite kašiku čaja i stavite u vaš čajnik, prelijte vrelom vodom i za koji minut dobićete vrhunski čaj.

Moj favorit je svakako cvet kamilice. Uz mali dodatak lista nane (mente), dobićete veoma ukusan, pun, osvežavajuć čaj. Ima izuzetno antimikrobno dejstvo. Ovaj čaj je dobar u terapiji kod stomačnih tegoba, varenja i grčeva, smanjuje razdražljivost, nesanicu, deluje opuštajuće. Koristi se i kod nadimanja.

Za one koji vole slatki ukus čaja, preporučujem da čaj zasladite stevijom, koji je prirodan i bez dodatnih kalorija. Uvek je dobar izbor i prirodan med, kao zaslađivač.

Detaljnije o proizvodima možete pronaći na zvaničnom sajtu proizvođača, odnosno distributera: saturaorganic.com

Ознаке: