Скочи на садржај

Decembar 2021: Popust za vašu online dijetu!

Situacija sa kovidom u Srbiji je u silaznom trendu, a sezona slava i praznika je u toku, ali i ispred nas. Posle teške 2020. i prve polovine 2021. godine polako se vraćamo na prepoznatljive obrasce ponašanja za stolom i dajemo sebi oduška za sve ono vreme kada smo bili zatvoreni, oprezni i osuđeni na distanciranje.

Koliko je kovid zatvaranje u našoj zemlji bilo pametno ili ne, ostaviću drugima da komentarišu. Činjenica je da sam u prethodnih 18 meseci imala više posla izrade redukcionih dijeta (za mršavljenje) nego onih 18 meseci pre toga.

Foto: pPexels

Kada ne znate šta da radite, obično tražite utehu u hrani, a nekima od vas je to zaista teško palo. Ako jednom preterate sa obrokom, nije strašno, ali ako to pređe u naviku… osetićete se tromo i nosićete veći konfekcijjski broj, a lako možete narušiti i vaše zdravlje.

Ako još niste razmišljali o svom poklonu za Novu 2022. godinu, evo vam prilike. Načinite korak ka zdravijem životu i uđite u Novu godinu sa novim, zdravijim navikama u ishrani. Ako imate par kilograma viška, ostvarite cilj i smršajte na vreme za najluđu noć.

Dozvolite mi da vam napišem dijetu, prilagođenu samo Vama, bez rizika po zdravlje.

Da bi vas motivisala da to uradite što pre, dajem Vam do 33 % popusta na on-line usluge za zdrave osobe koje žive u Srbiji u naredne tri nedelje, dakle do kraja decembra 2021.

Ovo praktično znači da ćete umesto 6.000 ili 5.000 vašu ličnu dijetu platiti svega 4.000 RSD.

Još jednom da ponovim: Akcija važi samo za online uslugu za zdrave osobe sa teritorije Republike Srbije. Za sve ostale važi redovna cena.

Ne tražite izgovor, tražite rešenje. Javite mi se.

S poštovanjem,

Jasna Vujičić
viši dijetetičar nutricionista