Скочи на садржај

Nutricionista Beograd: Zakažite pregled u Beogradu

Nutricionista Beograd

Nutricionista Beograd: Ako Vam je potreban dobar nutricionista, a živite u Beogradu ili okolini, pozivam Vas da zakažete pregled na telefon 063/769-47-49Rezervišite vaš termin, bar dan ili dva unapred.

Kao svaki odgovoran privatni nutricionista  – ne dajem proizvoljne šablonske dijete, jer prava dijeta ne sme biti šablonska, da bi imala pravi efekat. Ona mora biti pisana samo za Vas. Bez obzira da li se radi o medicinskoj ili redukcionoj dijeti, kao Vaš nutricionista tu sam da Vam pomognem da ostvarite svoj cilj.

Ako je to dijeta za bolesne – da vam olakša tegobe i popravi zdravstveno stanje, a ako je redukciona – da bez rizika skinete višak kilograma.

Detalje o pregledu kod nutricioniste u Beogradu, pročitajte ovde.

Nutricionista Beograd - nutricionista u Beogradu - zakažite pregled
Nutricionista Beograd – nutricionista u Beogradu – zakažite pregled

Pre nego što dođete kod nutricioniste…

Za izradu individualne dijete potrebno da prethodno uradite analizu krvi pre nego što dođete na pregled. Važno je da analiza nije starija od 6 meseci. Krvna slika mi pomaže da dobijem uvid u Vaše zdravstveno stanje.  Uz pregled, razgovor i nalaze, mogu tačno da odredim namirnice u vrsti i količini koju ću Vam prepisati u okviru Vaše dijete.

Od analiza krvi potrebno je da uradite biohemijsku analizu krvi, sa sledećim parametrima: Glukoza, Gvožđe, Holesterol, Trigliceridi, i po potrebi krvna slika koja ima uticaj na neku bolest, koju eventualno imate. Takođe, bitno je da izmerite i vrednosti krvnog pritiska (mmHg, sis/dia). Pročitajte detaljno uputstvo ovde.

Na pregledu ću Vam pored merenja postavljati pitanja i/ili uzimati informacije koji služe da bi se izradio lični, individualni plan ishrane. Dijetu, kao što sam već rekla, nećete dobiti “iz fijoke” odmah nakon pregleda, već ću Vam je poslati putem mejla ili pošte (po dogovoru sa Vama) čim je uradim (to je obično 1-2 dana od dana pregleda).

Moj kompletan cenovnik usluga možete videti ovde.

S poštovanjem,

Jasna Vujičić
viši dijetetičar – nutricionista Beograd