Скочи на садржај

Nutricionističko savetovalište “NutriSa”

Nutricionističko savetovalište NutriSa je proizvod moje želje da posle pet godina rada u raznim zdravstvenim ustanovama na poslovima stručnog saradnika za ishranu, počnem samostalno da se bavim svojim pozivom.

Jasna Vujičić, nutricionista

Dana 19. septembra 2014. godine registrovala sam nutricionističko savetovalište “NutriSa u Beogradu, u kojem neprekidno radim do danas. Savetovalište redovno izmiruje sve svoje obaveze.

Radno vreme savetovališta je od ponedeljka do petka 8-14 i subotom 9-19 časova. Nedelja je neradan dan. Zakazivanje je obavezno, jer svaki pacijent zaslužuje najbolji mogući tretman.

Savetovalište NutriSa se nalazi u pitomom delu Beograda, blizu Autokomande, u ulici Ranka Tajsića 3.

I još par reči…

Na internetu možete naći popriličan broj neregistrovanih nutricionista, pa i personalnih trenera ili čak amaterki, “influensera” koji posao nutricioniste obavljaju bez prijave i predstavljaju nelojalnu konkurenciju.

Smatram da za ozbiljan i odgovoran posao morate najpre imati dovoljno znanja i iskustva, a potom i dati sve od sebe kako biste rešili problem zbog kojeg vas pacijent i traži. Nelojalna konkurencija srozava ugled profesije nutricioniste. Zato apelujem na sve zainteresovane da razmisle kome daju svoje poverenje.