Marketing

Ažurirano: decembar 2020.

Sajt NaDijeti.com postoji u formi bloga od maja 2009. godine i otada je napredovao i u polju funkcionalnosti i naravno u polju informacija. Misija je od prvog teksta bila da vam ponudimo relevantne i pravovremene informacije iz polja zdrave ishrane i nutricionizma.

Statistika poseta, jul 2020

Posećenost sajtu je rasla postepeno do današnjih preko 166 hiljada pregleda mesečno (jul 2020) . Sajt NaDijeti.com ima redovne čitaoce iz raznih krajeva, a najviše iz Srbije (71%), zatim zemalja bivše Jugoslavije, Evrope i sveta.

Ako vam ideja o reklamiranju na sajtu NaDijeti.com sa ovako usko stručnom tematikom izgleda primamljivo, možemo Vam ponuditi sledeće reklame:

Sponzorisani članak o proizvodu ili usluzi sa odgovarajućim fotografijama, vidite primer OVDE ili OVDE. Promotivna cena objavljivanja je 3.800 RSD po članku, pri čemu članak ostaje permanentno među svim člancima na sajtu u odeljku blog (ne briše se). Članak je na sajtu označen kao sponzorisan i SEO je optimizovan – lako se nalazi u pretragama na Guglu i ostalim pretraživačima prema relevantnim ključnim rečima.

Baner vašeg proizvoda ili usluge na svim stranicama sajta sa linkom ka vašem sajtu. Mogu vam ponuditi sledeće PROMOTIVNE CENE oglašavanja i položaje banera:

  • PRE POČETKA SVAKOG članka/stranice, a ispod logoa i menija (vidi sliku dole) po ceni od 2.000 RSD nedeljno;
  • SA SVAKE DESNE strane/članka na sajtu, u koloni (u desktop prikazu), odnosno IZA KRAJA svakog članka i pretrage (u mobilnom prikazu) po ceni od 1.000 RSD nedeljno;
desktop prikaz

Naravno, prema dogovoru, moguće su i drugačije dimenzije i forme oglašavanja, slobodno mi se javite sa predlogom na moju mejl adresu:

jasnanutricionista@gmail.com

Proporcije banera su otprilike kao na gornjem prikazu, a sama izrada banera se ne naplaćuje, dovoljno je da nam obezbedite odgovarajuće podatke, slike i linkove.

Plaćanja se vrše pre samog objavljivanja reklame, isključivo na račun savetovališta Nutrisa, a uputstva za plaćanje možete dobiti mejlom.

Napomene:

Redakcija zadržava pravo izbora odgovarajućeg banera, linka i promotivnog teksta koji se postavljaju na sajt NaDijeti.com

Reklame odnosno oglasi koji se mogu pojaviti na Sajtu su oglasi oglašivača sa kojima Redakcija ima sporazum o oglašavanju. Redakcija ne snosi odgovornost za sadržaj oglasa niti za bilo kakvu štetu nastalu oglašavanjem na Sajtu, jer se tu radi o poslovnom odnosu između posetioca Sajta i oglašivača.

S poštovanjem,

Jasna Vujičić, NaDijeti.com