Скочи на садржај

Rad savetovališta NUTRISA u toku pogoršane epidemiološke situacije

Kao što znate, epidemiološka situacija u Srbiji je pogoršana, ima veliki broj dnevno novoobolelih. Na preporuku kriznog štaba za borbu protiv bolesti kovid-19, rad savetovališta NUTRISA se obavlja isključivo putem ONLINE usluge.

Savetovalište NIJE ZATVORENO, aktivno radi i dalje, ali samo putem interneta i telefona. I dalje se plaćaju porezi i doprinosi, niko nije ostao bez posla!

Savetovalište “NutriSa”

Kako je koronavirus izrazito zarazan i prenosi se ličnim kontaktom- kapljičnim putem, prekinuti su (do kraja epidemije) svi lični kontakti zaposlenih u Savetovalištu sa pacijentima, dakle, merenja, razgovori licem-u-lice, savetovanja uživo i kontrolni pregledi.

ONLINE usluga nutricioniste

Iako je lični kontakt sa pacijentima najbolji u cilju podrške planu ishrane, na preporuku naših eminentnih stručnjaka iz polja epidemiologije, zatim Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije, kao i predsednika Republike doneta je odluka da se nastavi rad od kuće putem online usluge.

Moram napomenuti da sam prva u Srbiji još 2010. godine ponudila svojim pacijentima online uslugu nutricioniste, što je tokom ovih deset godina koristio veliki broj pacijenata koji ne žive u Beogradu, ali i oni koji su zbog prirode posla bili stalno u pokretu.

Kako radi online usluga?

Vaš online nutricionista

Sve potrebne podatke, kao i rezultate analize krvi (ukoliko imate) pacijent šalje putem emaila ili kontakt formulara (online nutricionistički karton-anketa pacijenta). Cilj ankete je da ocenim vaše  navike u ishrani, kao i to koje namirnice bi bile adekvatne za dijetu koja vama treba.

Cenu za uslugu online nutricionista možete videti ovde. Molim sve zainteresovane da me prethodno obavezno kontaktiraju mejlom i/ili telefonom.

Dobićete dijetu u potpunosti prilagođenu vašim parametrima. To je vaša lična dijeta. Dijeta se piše prema Vašim rezultatima, karakteristikama i navikama.

NUTRISA Online usluga: korak po korak

1. Uradite sledeća merenja kod kuće: Telesna visina (cm), Telesna masa (kg), a ako možete i Procenat masti u telu (%), Procenat vode u telu (%), Vrednosti krvnog pritiska (mmHg, sis/dia)

2. Ako imate, pošaljite mi mejlom vašu skoriju biohemijsku analizu krvi, sa sledećim parametrima : glukoza, gvožđe, holesterol, trigliceridi. Ako nemate, možete preskočiti ovaj korak, uz napomenu ako znate da li vam je neki parametar izvan normalnih vrednosti.

3. Preuzmite i popunite sledeći list: Karton-anketa ili, ako vam je lakše, popunite on-line obrazac-anketu (u ovom slučaju preskačete sledeći korak)

4. Popunjeni list Karton-anketa sačuvajte i uz propratno pismo mi ga pošaljite na e-mejl: jasnanutricionista@gmail.com

5. Uz ove Vaše podatke iz anketnog lista/kartona sastaviću Vam individualnu, ličnu dijetu.

Vašu dijetu šaljem na vašu mejl adresu – uz prethodno plaćanje iz Srbije na dinarski račun savetovališta NUTRISA, a iz inostranstva preko Western Uniona.