On-line akcija: petnaestog za -30%

By | 13.01.2017.

Nova godina je pravo vreme za uvođenje nekih pozitivnih promena u vašem životu. Znate ono kada kažete od nove godine ću … ili od sutra prestajem sa …. Motivacija je jedna dobra stvar i svakako treba da je podstičete. Evo i ja želim da se pridružim u vašoj borbi i pružim vam još više motivacije.

Za sve vas koji odluče da preuzmu kontrolu nad svojim životom i počnu zdravije da se hrane, odobravam 30 % popusta na on-line uslugu izrade dijete (mršavljenje, gojenje ili medicinska dijeta) za sve vas koji se 15. u mesecu jave slanjem on-line kartona ili popunjavanjem on-line ankete.

Akcija petnaestog za -30% se ne odnosi na klasične preglede sa izradom dijete (lični pregled, dakle uživo), već samo za vas koji ste negde daleko (teško vam je da dođete na pregled) i želite da svoju pozitivnu promenu rešite preko interneta (on-line nutricionista).

Ukoliko ste zainteresovani za on-line uslugu i želite da iskoristite ovaj popust (koji će se nastaviti i sledećih meseci), pozivam vas da petnaestog u mesecu popunite on-line formular-anketu i pošaljete je meni. Obavezno popunite sva tražena polja. On-line akcija se odnosi kako za zdrave osobe, tako i za osobe koje traže medicinsku dijetu.

Akcija ne važi za 16. ili neki drugi dan u mesecu, stoga, obratite pažnju. Akcija se takođe ne odnosi na delimičnu ili potpunu korekciju postojeće dijete.

Ko traži rešenje uvek nađe način. Sada više stvarno nemate izgovora. Krećemo!