Скочи на садржај

Da li ste za nagradnu novogodišnju dijetu?

Nova godina stiže, sve je bliže i bliže… Sumiramo, onako polako, rezultate: šta smo uradili, šta nismo, šta smo želeli, šta (ni)smo mogli i čemu smo se nadali. Meni je ova 2015. godina bila puna divnih događaja i trenutaka za pamćenje, pre svega na porodičnom, a tek posle i na poslovnom planu.

U jednom od prethodnih tekstova sam naglasila da je uvek pravo vreme da počnemo sa pravilnom i zdravom ishranom, pa čak i ovo praznično. Kako bih vas motivisala da zakoračite ka zdravijem životu, jednoj čitateljki sa viškom kilograma (ili jednom čitaocu) koji bude imala/o najviše sreće pokloniću individualni plan ishrane dakle, dijetu za mršavljenje.

jelkicaPoklanjam, dakle, on-line dijetu za mršavljenje za jednu zdravu osobu, prema njenim parametrima. Sve što je potrebno je da na na moj mejl nadijeti@gmail.com pošaljete vaše podatke:

  • ime i prezime
  • mesto,
  • visinu i
  • težinu.

Svaka osoba će biti evidentirana prema vremenu pristizanja mejla rednim brojevima od 1 nadalje. Osoba koja se prijavi dva ili više puta će biti brisana sa spiska i neće biti uzeta u obzir prilikom izvlačenja.

Generator slučajnih brojeva će mi pomoći da odaberem srećnu dobitnicu (ili dobitnika), dakle, nema protekcije /nameštanja, posle čega ću mejlom kontaktirati tu osobu i napisati joj dijetu.

Mejlove šaljite najkasnije do 31.decembra u 11 sati pre podne, a ime nagrađene osobe ću objaviti na sajtu 31. decembra tačno u podne.

Podaci prijavljenih učesnika neće biti iskorišćeni ni na koji drugi način osim radi prijavljivanja na ovu nagradnu igru.

Nadam se da ćete iskoristiti vaše pravo da dobijete besplatnu dijetu. Srećno!