Скочи на садржај

Nagradna dijeta za dan žena

novi8mart
Novi jelovnik za novu figuru…

Osmi mart je za par dana, pa bi kao i svake godine bio red da jednu čitateljku sajta www.NaDijeti.com nagradim besplatnom personalizovanom dijetom za mršavljenje. Nagradna igra kreće od utorka, 4. marta u 7:00 časova, do četvrtka 6. marta u 19:00 časova. Prema tome, imate čitava dva i po dana da se prijavite, ali i da pozovete vaše prijateljice, sestre, komšinice, mame, tetke, unuke i bake i ostale da se takođe prijave. Biće nagrađena samo JEDNA osoba koja želi da smrša i nema medicinski problem. Molim da ovu činjenicu ispoštujete, jer je medicinska dijeta sasvim druga stvar i ne sme se shvatiti olako. Jači pol takođe molim da se uzdrži od prijavljivanja, ipak svi znamo šta je 8. mart.

Izbor srećne dobitnice ću, kao i prošlog puta, poveriti generatoru slučajnih brojeva sa sajta www.random.org, prema redu prijavljivanja u komentarima na ovaj tekst. Dovoljno je da napišete svoje ime/ nadimak i koliko imate godina i predate komentar (ne popunjavajte polje “web mesto”, niti na bilo koji način upisujte gde živite, kao ni telefon ni adresu). Najraniji komentar imaće broj 1, sledeći 2,… i tako sve do najkasnijeg. Prijavite se samo jednom (ostavite samo jedan komentar), jer će svaki sledeći komentar sa iste IP adrese (istog računara) biti obrisan. Aplikacija na random.org će od ukupnog broja odabrati jednu od vas.

Objava rezultata će biti u večernjim časovima po završetku ove nagradne igre, 6. marta 2014. godine.

Dobitnica će već od subote, 8. marta moći da dođe na svoj nagradni pregled u savetovalište, a besplatna dijeta će joj biti napisana već sutradan. Ukoliko nagrađena osoba nije sa prebivalištem u Beogradu ili okolini (ili joj nije moguće da dođe lično u savetovalište), svoju nagradu će moći da ostvari putem on-line usluge. Ovo podrazumeva da nagrađena osoba popuni on-line formular anketu pacijenta, i napiše propratni mejl sa informacijama od značaja za pisanje dijete. Naravno, za bilo koji slučaj da se desi, nagrađena osoba će biti kontaktirana i dogovorićemo se o načinu ostvarivanja nagradne dijete.

Drage dame, nije nameštaljka, prijavite se. Ostavite komentar (odgovor) dole u nastavku (ime/ nadimak i koliko godina imate).

17 мишљења на „Nagradna dijeta za dan žena“

  1. Ma moram da smršam 10 kg, a 25. maja ove godine punim jubilarnih 60 godina, visoka 163 cm, a imam 80 kg,ne mogu da se sagnem od stomaka, a najviše volim da jeden tjesto, pite i gibanice i kolače, e pa onda i ne imala 80 kg, pomozite, veliki pozdrav za Jasnin kuvar

  2. Definitivno se ne moze sanjiti kilaza bez pomoci nutricioniste!To je jedini i najzdraviji nacin!

  3. Imam cerku od 12 godina, visoka je 175 cm i ima 80 kilograma. Ima izrazeni stomak i jako bi volele da oslabi makar 15 kilograma a da to ne ugrozi njen razvoj.

    Srdacan pozdrav, Mama

  4. kadA BIH SAMO MALO SKINULA NEZNAM STA BIH AL UPORNO POKUSAVAM AL NIKAKO BILO KOJU DIJETU DA POCNEM SAMO SE TRESEM OD GLADI

Затворено за коментаре.