Скочи на садржај

Nagradna igra: Nova godina – vitka linija

Poštovane čitateljke i čitaoci,

Sajt NaDijeti.com je od svog početka kao blog prevalio dugačak put, a od samog starta sam s vremena na vreme davala besplatne dijete. Postalo je već tradicionalno da nekoga od vas oko Nove godine nagradim besplatnom izradom dijete, pa će tako biti i ovaj put. Odabranoj osobi dajem potpuno besplatno, pregled i dijetu bez obzira da li ste bolesni ili zdravi, pa ako želite da smršate, ova nagradna igra je namenjena upravo za vas.

Prijavljivanje za akciju će trajati do danas pa do 30. decembra 2013. godine u 00:01 , dakle minut posle ponoći. Biće odabrana samo jedna osoba, a izbor ću prepustiti generatoru slučajnih brojeva na sajtu Random.org

Svim prijavljenim osobama u toku ove nagradne igre, tokom januara meseca 2014. godine odobravam 15% popusta na uslugu izrade dijete.

Pravila

Foto: Master isolated images / FreeDigitalPhotos.net
Foto: Master isolated images / FreeDigitalPhotos.net

Nagradna igra „Nova godina – vitka linija“ predviđa da jedna osoba odabrana na gore pomenuti način BESPLATNO dobije kompletan nutricionistički pregled i personalizovanu dijetu, koju ću joj uraditi kada budem dobila sve parametre osobe i informacije od značaja za pisanje dijete. Dijetu će ta osoba dobiti na mejl par dana nakon pregleda. Pisanje personalizovane dijete je zahtevna aktivnost koju nikad olako ne shvatam, pa je stoga potrebno i vreme za njenu izradu na pravi način.

Takođe, ta osoba će BESPLATNO dobiti i dve mesečne kontrole sa odgovarajućim korekcijama dijete (posle prvog i drugog meseca) + konsultacije telefonom i mejlom, kako bi ta osoba sa što više žara krenula u novogodišnji izazov držanja PRAVE dijete.

Ukoliko odabrana osoba tako želi, umesto pomenutog pregleda i pisanja dijete može dobiti on-line uslugu, čime bi joj sastavila personalizovanu dijetu bez dolaska na pregled, a uz dostavljene podatke ispisane u on-line anketi-kartonu pacijenta.

Za učešće u ovoj nagradnoj igri potrebno je:

  • da imate prebivalište u Srbiji,
  • da imate više od 18. godina

Prijavljivanje

Kako bi izbor i praćenje nagradne igre bilo svima transparentno, za nagradnu igru se možete prijaviti tako što ćete na kraju ovog članka ostaviti odgovor (dati komentar). Najpre u polje “Ime” upišite svoje ime (NE prezime), potom upišite vašu e-mail adresu (nevidljiva je svim čitaocima), koja će vam biti sredstvo komunikacije samnom. Ne upisujte ništa u polje “Veb Mesto / URL”, čak iako ga imate. U komentaru upišite sledeće:

  • Mesto (NE adresa, dakle, samo grad ili naseljeno mesto)
  • Godina rođenja (NE datum, nego samo godina u formatu 19XX.)
  • Kilaža

Ništa više od toga nema potrebe da upisujete, ukoliko se prijavljujete za učešće. Komentari nisu odmah vidljivi jer moraju biti odobreni (zaštita od spama). Ne duplirajte ih! Duplirani komentari će biti izbrisani.

Najstariji komentar po vremenu pristizanja nosiće broj 1 (za potrebe izvlačenja na random.org) i nalaziće se u vrhu, a svaki sledeći će biti i ispod njega. Po isteku roka za prijavljivanje komentari će biti zaključani.

Neće se razmatrati prijave napisane u SMS porukama.

U ponedeljak, 30. decembra 2013. u 12:00 časova (podne) biće objavljen rezultat nagradne igre. 

Troškovi

Jedini troškovi odabrane osobe će biti troškovi telefona i prevoza do i od Beograda (mesto pregleda) i analize krvi koja je potrebna za izradu personalizovane dijete:  gvožđe, glukoza, holesterol i trigliceridi ne stariju od 6 meseci (recimo iz državnog doma zdravlja ili privatne laboratorije).

Srećno!

15 мишљења на „Nagradna igra: Nova godina – vitka linija“

Затворено за коментаре.