Скочи на садржај

Novogodišnja čestika i poklon dijeta

novagodina13Poštovane čitateljke i čitaoci,

Želim Vam srećnu Novu 2013. godinu, uz puno zdravlja, sreće, mira i ljubavi.

Poslednji je dan 2012. godine i pravo je vreme da obradujem nekog od Vas za Novu godinu. Mnogi od nas na kraju godine sumiraju šta smo u ovoj godini uradili, doživeli, ostvarili i ponekad možemo da kažemo da je ovo ili ono moglo biti i bolje. Koliko god da smo bili uspešni, uvek možemo i bolje. Tako je i sa odlukama. Nova godina znači i nove početke.

Drago mi je da ste u tolikom broju bili zainteresovani za besplatnu dijetu, a srećna dobitnica besplatne dijete je Slavka Kosijer iz Požarevca. Izvlačenje sam poverila generatoru slučajnih brojeva na stranici random.org , a prema rednim brojevima prijavljivanja. Dobitnica, Slavka je bila 75. po redu od ukupno 92 prijavljenih.

Pored toga, održaću reč i SVIMA koji su se prijavili od 1. do 30.12.2012. odobriti 10% popusta na sve usluge u toku januara i februara meseca 2013. godine. Hvala svima:

Aniti iz Beograda, Vesni iz Novog Sada, Ivani iz Barande, Jeleni iz Prijepolja, Selimi iz Danske, Dijani iz Beograda, Maji iz Beograda, Tanji iz Novog Sada, Branki iz Subotice, Zoranu iz Borče, Jeleni iz Rivice, Mariji iz Zrenjanina, Tanji iz Beograda, Ani iz Skoplja, Sandri sa Novog Beograda, Suzani iz Kruševca, Saneli iz Subotice, Slađani iz Podgorice, Todorki iz Dimitrovgrada, Vesni iz Smedereva, Zorici iz Bijeljine, Jeleni iz Budve, Biljani iz Obrenovca, Slavici iz Beča, Slađani iz Freinberga, Mariji iz Novog Sada, Mari iz Niša, Almi iz Beograda, Jeleni iz Petrovca na Mlavi, Mariji iz Kragujevca, Ljiljani iz Gornjeg Milanovca, Nataši iz Novog Sada, Danijeli iz Niša, Jeleni iz Krupnja, Danijeli iz Beograda, Jovani iz Šapca, Mariji iz Kragujevca, Mariji iz Kotora, Milki sa Novog Beograda, Goranki iz Vojke, Rozi iz Skoplja, Jelici iz Aranđelovca, Snježani iz Gradiške, Jasmini iz Bora, Aleksandri iz Vladimirovca, Radmili iz Beograda, Almi iz Brčkog, Hristini iz Minhena, Irini iz Beograda, Tanji iz Beograda, Ljiljani iz Beograda, Svetlani sa Novog Beograda, Jasni iz Banja Luke, Branislavi iz Doboja, Vedrani iz Velikog Borka, Aleksandri iz Budve, Amaliji iz Vrbasa, Ani iz Požarevca, Nadi iz Pančeva, Ljiljani iz Kragujevca, Vesni iz Beograda, Remziji iz Belgije, Željki iz Beograda, Mariji iz Zagreba, Staši iz Šapca, Svetlani iz Zrenjanina, Tanji iz Golubinaca, Ružici iz Beograda, Jasni iz Niša, Veri iz Zemuna, Tatjani iz Zemuna, Danki iz Beograda, Nataši iz Banja Luke, Nadi iz Subotice, Slavki iz Požarevca, Mileni iz Niša, Nadi iz Modriče, Vesni iz Beograda, Mariji iz Zrenjanina, Davorki iz Trnova, Silviji iz Subotice, Slavici iz Medveđe, Branislavi iz Rume, Aleksandri iz Pančeva, Biljani iz Beograda, Mariji iz Niša, Ilmi iz Sarajeva, Neri iz Zrenjanina, Ljiljani iz Beograda, Katarini iz Požarevca, Snežani iz Batajnice, Nataliji iz Pančeva.

Vaš nutricionista, Jasna.

3 мишљења на „Novogodišnja čestika i poklon dijeta“

  1. Poštovana Jasna , želim Vam svaku sreću jer Vi to zaslužujete ! Nadam se da ćete i u narednoj godini brinuti o našem zdravlju a mi u zdravlju i veselju čitati Vaš blog.

    Srećni Novogodišnji i Božićni pranici !!!

    Srdačno ,Dragica Perović

  2. Slavka Kosijer

    Draga Jasna,veoma sam se obradovala kad sam videla da sam bas ja srecna dobitnica Vase nagrade! Divan poklon za 2013.godinu!! HVALA PUNO !

Затворено за коментаре.

Ознаке: