Скочи на садржај

Dobitnice akcije “smršajmo zajedno”

Poštovane čitateljke i čitaoci,

Pristigao je veliki broj prijava na akciju “Smršajmo zajedno” koju sam organizovala u saradnji sa časopisom “Dijeta i lepota”. Odabrati jednu osobu nije bio nimalo lak zadatak, pa sam rešila da pored  glavne, dodelim i dve utešne nagrade.

Da podsetim, akcija “Smršajmo zajedno” predviđa da bude nasumično izabrana jedna osoba koja će doći kod mene (u Beograd) na besplatan pregled, dobiti besplatnu dijetu (prilagođenu toj osobi) i s vremena na vreme dolaziti na kontrole i konsultacije, koje će takođe biti besplatne, kao i korekcije dijete do dostizanja ciljne telesne mase. Časopis „Dijeta i lepota“ će sa svoje strane objaviti članak sa odabranom osobom pre početka dijete i posle – kada skine suvišne kilograme, a dodeliće joj i jedan prikladan poklon paket.

Dobitnica ove nagrade je Margareta Milosavljević iz Paraćina.

Zbog velikog interovanja, pored glavne, izvučene su i dve utešne nagrade: 50% popusta na pregled i dijetu. Ova nagrada se odnosi bilo na lični kontakt pacijent-nutricionista u Beogradu, bilo na on-line uslugu, u kojoj pacijent i nutricionista komuniciraju elektronskim putem. Dobitnice utešnih nagrada su:

  • Marijana Rajić iz Novog Sada
  • Dragana Milasinović iz Stare Pazove

Zahvaljujem svima koji su učestvovali u akciji u svoje ime, kao i u ime časopisa “Dijeta i lepota”.

Pozdrav!

Jasna Anđelković, nutricionista