Скочи на садржај

Akcija: Smršajmo zajedno!

Poštovane čitateljke i čitaoci,

mrsavljenje2011U želji da nekome od Vas pomognem da se reši ozbiljnijeg viška kilograma, u saradnji sa časopisom “Dijeta i Lepota” pokrećem novu akciju “Smršajmo zajedno”. Prijavljivanje za akciju će trajati do 31. avgusta 2011, a akcija startuje 1. septembra 2011. godine. Biće odabrana samo jedna osoba, bez obzira na pol.

O Akciji

Akcija “Smršajmo zajedno” predviđa da odaberem jednu osobu koja će doći kod mene (u Beograd) na besplatan pregled, dobiti besplatnu dijetu (prilagođenu toj osobi) i s vremena na vreme dolaziti na kontrole i konsultacije, koje će takođe biti besplatne, kao i korekcije dijete do dostizanja ciljne telesne mase.

Časopis “Dijeta i lepota” će sa svoje strane objaviti članak sa odabranom osobom pre početka dijete i posle – kada skine suvišne kilograme.

Ko može da učestvuje?

Da bi učestvovali u ovoj akciji potrebno je:

 • da živite u Srbiji,
 • da imate više od 90kg,
 • da imate između 18 i 50 godina,
 • da napišete svoju priču (u wordu ili u tekstu mejla),
 • da imate fotografiju koju ćete mi poslati mejlom (jpg format).

Prijave, priče sa fotografijama šaljite isključivo na mejl: nadijeti@gmail.com . Neće se razmatrati prijave napisane u komentarima i sms/mms porukama.

Sve prijave i fotografije će se smatrati poverljivim i čuvaće se u diskreciji. Ove informacije i fotografije neće se zloupotrebljavati. Prvog septembra će biti objavljeno ime odabrane osobe, čime će ona dobiti mogućnost da mršavi uz stalan nadzor nutricioniste.

Troškovi

Jedini troškovi odabrane osobe će biti troškovi telefona i prevoza do i od Beograda (mesto pregleda) i analize krvi koja je potrebna za izradu personalizovane dijete.

U zdravlje!

5 мишљења на „Akcija: Smršajmo zajedno!“

 1. Drago mi je da Vam se sviđa akcija: smršajmo zajedno. Uključite se….pozdrav!

 2. Micko Lepojevic

  Ја сам на дијети. Избацио сам хлеб, масно, слатко, грицкалице. Једем свеже воће и поврће, кувано поврће, кувано и печено јунеће и пилеће месо, печену рибу (ослић и скушу). пијем пуно воде и 1/2 литра зеленог чаја дневно. Трчим пола сата дневно. Овако се смрша око 8кг месечно. Проверено
  Мицко, Ваљево

Затворено за коментаре.