Cenovnik usluga

Cenovnik dijeta

(ažurirano: 26.10.2017.)

Usluge dijetetičara-nutricioniste:

Specijalistički pregled i izrada personalizovane dijete

Pregled nutricioniste sa merenjem parametara na BMI analizatoru, merenjem krvnog pritiska, konsultacijama i izradom individualne dijete: 

od 3.500 RSD *

Cena zavisi od vrste dijete (za mršavljenje, gojenje, medicinska dijeta, dijeta za porodilje, vegane, itd) i komplikovanosti izrade dijete, ali i posebnih zahteva pacijenta u pogledu izbora namirnica, eventualnih oboljenja i drugih specifičnih zahteva pacijenta*.

Tačnu cenu možete dobiti na upit mejlom ili telefonom.

Dijeta odnosno jelovnik se sastavlja prema svakoj osobi individualno, na nedeljnom nivou. Standardna dijeta ima 4-5 obroka dnevno (3 glavna i 1-2 užine), a svaki dan je jedinstven (npr. svakog ponedeljka je isti jelovnik) i dijeta se drži do sledećeg kontrolnog pregleda koji je na mesečnom ili polumesečnom nivou, prema savetu nutricioniste.

Ukoliko želite dvonedeljni jelovnik, mogu vam ga izraditi po vašem zahtevu, ali ova opcija je samo za zdrave osobe (dakle pacijenata kod kojih nije velika restrikcija u namirnicama) i utiče na ukupnu cenu. 

Redovni kontrolni pregledi i korekcije

Kontrolni pregled sa merenjem parametara na BMI analizatoru i savetovanjem (bez daljih korekcija dijete):

BESPLATNO (0 RSD)

Korekcija postojeće dijete (izmena jelovnika) kod zdravih i bolesnih osoba nakon obavljenog kontrolnog pregleda (za one koji žele da nastave program):

od 2.000  RSD *

* Tačnu cenu korekcije možete dobiti na upit mejlom ili telefonom.

Redovni kontrolni pregled je pregled na mesečnom ili polumesečnom nivou, prema savetu nutricioniste. Smisao kontrolnog pregleda je podrška i savetovanje pacijenta u toku trajanja dijete i u skladu je sa ciljevima koje želite da postignete. Za pregled kod koga je prošlo više od 6 meseci od dana prvog pregleda, potrebno je ponovo uraditi biohemijsku krvnu sliku. U slučaju da niste imali redovne kontolne preglede, cenovnik je isti kao za prvi pregled.

On-line usluge dijetetičara-nutricioniste:

Izrada personalizovane dijete prema vašim parametrima, koje ste uradili u laboratoriji po vašem izboru ili domu zdravlja:

od 3500 RSD*

Korekcija postojeće dijete (izmena jelovnika) za one koji žele da nastave program:

od 2.000  RSD *

* Tačnu cenu online usluge možete dobiti na upit mejlom ili telefonom.

Personalizovana (lična) dijeta se izrađuje kao nedeljni jelovnik, koji se drži cirkularno prema savetu nutricioniste obično mesec dana. Po želji mogu vam ponuditi i dvonedeljni jelovnik koji se izrađuje samo za zdrave osobe.

Kliknite za kurs

Navedene cene (u dinarima, RSD) važe za Srbiju, a ukoliko živite u inostranstvu, pretvorite ih u stranu valutu zemlje u kojoj živite (na primer EUR) prema zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije ili ću vam cenu izrade dijete obračunati u evrima.

Izradu dijete odnosno korekciju dijete možete platiti preko MoneyGram-a ili Western Union-a, a detalje ćete dobiti na vaš zahtev mejlom.

 

S poštovanjem,

Jasna Vujičić,
viši dijetetičar-nutricionista